Kontakta oss / Contact us

BOB 601 AB
Kornhamnstorg 49
111 27 Stockholm
info@bob601.com

+46(0)8 234 601

Varför digital signage?

Digital signage gör det möjligt att på samma exponeringsyta som traditionell skyltning kräver, exponera dynamiskt och levande innehåll. Digital Signage är mer kostnadsef- fektivt än traditionell media och enligt forskning ett betydligt effektivare medium för att fömedla budskap. Det är överlägset mer flexibelt och ger möjighet till att snabbt ändra budskap och anpassa kampanjer.

Vad är Bob e-sign?

Bob e-sign är ett digital signage/in-store broadcasting system utvecklat av BOB 601 AB. Innehållet är en dynamisk blandning av avancerad 3D-teknik och ett effektivt budskap i full HD. Vi har över 15 års erfarenhet av produktion av program och rörlig grafik till film, TV, och webb. Vi levererar ett komplett paket; hårdvara, mjukvara och inte minst content, som uppdateras enligt ert önskemål.

Varför Bob e-sign?

Bob e-sign är en helhetslösning där vi kombinerar den senaste teknologin med det vassaste innehållet i full HD. Vårt åtagande fortsätter när installationen är avslutad, innehållet uppdateras så ofta och så omfattande som ni önskar. Efter 15 år med rörlig grafik och TV är vi övertygade om att detta koncept är svårslaget. I och med att vi uppdaterar innehåll, där vi kan låsa redigeringsmöjligheten utifrån ert önskemål kan ni vara säkra på att rätt budskap når er målgrupp.

Vi använder den senaste och mest avancerade lösningen för mätning av hur effektivt ert budskap och era kampanjer når era tänkta målgrupper.

Allt detta gör vi till ett mycket konkurrenskraftigt pris eftersom vi har en end to end lösning, som går från hårdvara/ mjukvara och innehåll/content till mätning och ständig uppföljning.

» BOB 601 — Tillbaka till startsidan